Sisè dia: d’excursió
9 de juliol de 2015
Vuitè dia de colònies!
11 de juliol de 2015

Setè dia!

Bon dia famílies! 

Com estem? Això ja s’acosta al final, esteu preparats per tornar-nos a veure? A nosaltres encara ens queden unes quantes coses per fer aquí, així que de moment no pensem en tornar.

Ahir vam rebre molt càlidament els grans de la colònia, que tornaven de l’excursió, i per fi vam tornar omplir tots junts el menjadors, que havia quedat tant buit. 
Al matí, als de Colònies ens va visitar un astrònom una mica grillat, que buscava estrelles i constel·lacions per guiar-se i sortir del Món Perdut, però sembla que no sabia que de dia no se’n veuen. Per ajudar-lo, vam buscar una sèrie de planetes que ens van servir per construir un mòbil del sistema planetari.

A l’hora de dinar vam endrapar tots un bon plat d’espaguetis i hamburguesa.

A la tarda ens van muntar una gimcana per aconseguir colors, gomets i altres materials a fi de decorar el nostre mòbil planetari. 

Per sopar ens van donar sopa i un tall de vedella arrebossada amb patates fregides, que van volar en un no res. 

A la nit els més petits vam fer una activitat molt especial: vam agafar les esterilles i ens vam estirar al terra, en un lloc ben fosc, per observar el gran número d’estrelles que tenim cada dia sobre els nostres caps. Gràcies a les explicacions del Xavi vam aprendre un munt de coses interessants i vam passar una bona estona a la fresca. 

Els d’After ens van explicar la seva excursió, en la que havien de recollir unes flors per salvar la Reina de l’Illa que estava malalta. És clar que amb l’esforç de tots van aconseguir-ho, i van poder acabar de gaudir d’unes vistes increïbles, especialment de nit. 

Bé, us deixem, que encara ens queda molt per fer aquí. Fins aviat!