Capítol segon – On és la música?, Mini Colònies d’Estiu

Capítol primer – Introducció, Mini Colònies d’Estiu
1 d'agost de 2023
Capítol tercer – El plor desconsolat, Mini Colònies d’Estiu
3 d'agost de 2023

Capítol segon – On és la música?, Mini Colònies d’Estiu

Eus aquí una vegada uns increïbles aventurers que després del dia d’ahir on van descobrir el poblat barrufet varen gaudir de la seva increïble música sincopada i on no va quedar os de l’esquelet sense remenar, avui tot ha donat un tomb de 180°, ha sigut un dia molt diferent. Ha aparegut en Gargamell i ens ha increpat pel fort volum de la música, els sons estridents i les danses massa modernes segons el seu parer, que segons la nostra opino està un xic rovellat.

Després d’aquesta aparició, on se’ns ha intentat escombrar, figuradament i literalment, del poblat dels Barrufets hem descobert per desgràcia nostra i dels nostres companys d’aventures que l’altaveu havia desaparegut i amb ell la música que amenitzava les activitats. En veure aquest panorama desolador, no s’havia vist mai tants plors i esgarips a la vila, els infants s’han apiadat d’aquests desolats Barrufets i han emprès una recerca per les Borges, recerca infructuosa en allò de trobar la música perduda dels Barrufets, però no en diversió, alegria i xerinola.

Així doncs, i veient que la recerca de la música serà una cosa que anirà per llarg els infants han decidit mimetitzar-se amb els pobladors, Barrufets i Barrufetes, i han començat a edificar les que seran les seves cases-bolet. Cada grup tindrà una casa des d’on coordinar aquesta fita titànica.

Marxem doncs cap a casa donant tombs al cap qui pot haver sigut el malfactor que s’ha emportat la nostra música i, malgrat que tothom és innocent fins que es demostri el contrari, amb força sospites de què el Gargamell n’és el culpable. Qui sap si demà les confirmarem o les desmentirem.

Eus aquí les imatges dels intrèpids participants de Mini Casals d’Estiu.