Capítol tercer – El plor desconsolat, Mini Colònies d’Estiu

Capítol segon – On és la música?, Mini Colònies d’Estiu
2 d'agost de 2023
Capítol quart – En toca buscar a fons, Mini Colònies d’Estiu
4 d'agost de 2023

Capítol tercer – El plor desconsolat, Mini Colònies d’Estiu

Vet aquí que en aquell temps, que les bèsties parlaven i les persones callaven, hi havia uns Barrufets que varen trobar a faltar la música que més els hi agradava i no l’han tornat a trobar. Han demanat ajuda als increïbles participants de les Mini Colònies d’Estiu, però de moment aquesta no ha tornat a sortir.

Tan forts eren els plors i grans les llàgrimes que els nostres intrèpids participants no els ha quedat més remei que calçar-se xancletes, canviar-se la roba de diari pel banyador de mudar i assumir que els tocaria remullar-se entre tanta llàgrima de Barrufet desconsolat.

Després de sortir indemnes de tanta ploranera i haver, almenys, tranquil·litzat als nostres amfitrions i, com no pot ser d’altra manera, haver menjat una mica, que tots sabem que amb la panxa buida no es pot pensar amb claredat, tots han fet la reflexió conjunta que ens cal practicar les habilitats indispensables de qualsevol bon detectiu per tal que la recerca de l’altaveu arribi a bon port. Agilitat, destresa, capacitat de salt, distingir les olors més sensibles, aguditzar la vista, millorar la punteria, entre altres han sigut les activitats practicades, mentre els Barrufets ens miraven bocabadats per la tenacitat d’aquests infants.

Així doncs, havent tranquil·litzat, almenys per una estona els Barrufets i havent practicat el que és necessari per esdevenir, si és possible, encara millors cercadors musicals; els participants han tornat a casa amb la satisfacció de la feina feta, però amb la certesa que la feina que se’ls ha girat encara no s’ha acabat.

Eus aquí les imatges dels intrèpids participants de Mini Casals d’Estiu.