Campaments d’Estiu 2009
9 d'agost de 2009
Colònies Joves 2010
8 d'agost de 2010

Colònies d’Estiu 2010

Quan arriba la calor i el bon temps de l’estiu, tots els nens, nenes, monitors i monitores de l’esplai Apassomi comencen a fer la motxilla per conviure tots junts 9 dies plens d’emocions, rialles, i moments inoblidables. Aquest any a la casa de colònies La Canova, a la població d’Olot, comarca de la Garrotxa. 
Uns dies abans de començar l’aventura de les colònies, vam rebre a casa una carta amb dos passaports de dos àvies que havien viatjat per casi tot el món. Aquets passaports ens van deixar molt intrigats i el dia 10 quan estàvem als autocars preparats per marxar, van aparèixer les dos àvies i ens van acompanyaren aquesta aventura.

Quan vam arribar a la casa de colònies vam anar a veure les nostres habitacions, vam triar el llit i vam desfer i arreglar les motxilles. A la nit els monitors i monitores ens van presentar el cançoner i mentre actuaven van aparèixer les dos àvies amb una maleta i ens van explicar que havien vingut a Olot a visitar els volcans, que eren el Rocanegra, Puig subià, Puig Martinyà, Cabrioler, Croscat i Pujalós. Nosaltres en vam aprofitar els noms per fer els grups. Les àvies van marxar i ens van deixar la maleta que portaven per viatjar per tot arreu.
Cada dia obríem la maleta i miràvem el que hi havia a dins, i a partir del que hi havia sabíem el que havíem de fer. Un dia hi havia un conte, un altre dia magdalenes i un cd, o una carta de màgia. I d’aquesta manera anàvem viatjant pels diversos països.


L’últim dia vam preparar magdalenes, rosquilles i pastissos de galetes amb xocolata pels pares. A la nit cada grup va preparar un ball per celebrar una gran nit. Quan vam acabar les actuacions van vindre les àvies, ens van donar un diploma a cadascú i ens van explicar el que havien fet aquets dies. Finalment es van acomiadar de nosaltres, van agafar la maleta i van marxar.


Del 10 al 18 de juliol vam estar tots convivint, compartint habitació, ajudant-nos als serveis, jugant a l’hora lliure, nedant plegats i passant-nos-ho molt bé. Aquets 9 dies han estat uns dies inoblidables i molt emocionants.
Finalment només queda donar les gràcies a tots per haver fet possibles aquestes colònies i acomiada’ns fins l’any vinent.