Vuité dia, les periodistes ens visiten!!!
12 de juliol de 2014
Campaments d’Estiu 2014
8 d'agost de 2014

Nové dia, és FESTA MAJOR!!!


Bé família això s’acaba… d’aquí 3 horetes ens retrobarem amb els nostres parents i amics. Quina alegria… però per altra banda, quina llàstima que posem punt i final a aquests magnífics 10 dies de colònies.
Ahir vam viure un dia molt intens des de la sortida del sol fins a l’hora d’anar a dormir. Ens vam aixecar a la mateixa hora de cada dia i seguint el ritual d’esmorzar i aixecar la bandera van aparèixer dos nous invitats: l’hereu i la pubilla de Vilanova de Riera de Ciuret, un poble d’allò més petit, els quals ens van explicar que era la festa major del seu poble. Així doncs vam decidir viure un dia de festa major amb tots els nostres amics i monitors de l’Apassomi. Després de serveis vam fer cucanyes (cursa de barques, concurs de pesca, l’ou i la cullera, estariar corda, cursa de sacs…) com a activitat de matí, quanta diversió! A continuació vam inaugurar la Festa Major de l’Apassomi amb balls, cap grossos, pallassos i fins i tot un xanquer.
Després de dinar vam fer hora lliure i piscina que va venir acompanyada d’una “tómbola” en la qual es van repartir diversos premis d’allò més útils. Tot seguit vam dividir-nos pels nostres grups i vam preparar una sèrie de balls que hauríem de representar a la nit. D’aquesta manera després del gran sopar al qual varem entrar amb parelles es van anar representant cadascun dels balls fets pels nens. Aquesta vetllada va acabar amb una gran festa a l’estil “discoteca” en que ningú es va quedar sense ballar.
Després al moment de la reflexió va arribar la part emotiva on els nens de 6é, com cada any, es van acomiadar de les colònies per iniciar una nova etapa amb el grup de joves l’any vinent.  Van haver fins i tot algunes llàgrimes d’emoció! Després d’això els més grans de la colònia van abaixar la bandera i van rebre un detallet de part dels monitors.
I bona nit a tots els nens! Quin munt d’aventures hem viscut aquests deu dies, hem tingut temps per riure, jugar, xerrar, ballar, cantar però sobretot de divertirnos!

 
Us esperem a les 16h de la tarda a la casa de colònies Can Riera de Ciuret!!!


Com arribar?
A la sortida de Sant Celoni a l’autopista AP-7, agafar la carretera BV-5114 (és necessari entra en direcció Sant Celoni centre) i seguir direcció Santa Fe de Montseny. Un cop a la rotonda per agafar direcció Fogars de Montclús o Campins, pendre aquesta segona sortida (continuem direcció Santa Fe de Montseny) i passat Campins, a uns 4 quilòmetres passat el nucli urbà trobareu un indicatiu a mà esquerre en direcció a Can Riera de Ciuret (al km 10,5). 


Coordenades:  41° 45′ 10″ N

                             2° 26′ 10″ E