Vuité dia, les periodistes ens visiten!!!

Seté dia, els pirates
11 de juliol de 2014
Nové dia, és FESTA MAJOR!!!
13 de juliol de 2014

Vuité dia, les periodistes ens visiten!!!

Bon últim dia família de l’Apassomi!
Com ja us vam introduir ahir, els grans havien dormit fora, d’acampada. Al matí vam desmuntar les tendes i abans de tornar vam esmorzar allà! Els petits en canvi van fer com si fos un dia normal ja que després d’aixecar-se i havent esmorzat es van distribuir per serveis i tot seguit es va fer l’activitat de matí, preparar la benvinguda dels més grans!
Poc abans de les 12 van arribar els quatre grups que havien anat d’excursió. Així que els petits van ballar-los i els hi van fer un cartell de benvinguda. Així que tots junts ens vam posar a dinar espaguetis i mandonguilles. Tot seguit i com cada dia vam passar a l’hora lliure i la piscina. 
Després d’un deliciós berenar… pa amb “nocilla”, van aparèixer dues periodistes, la Montse i la Meritxell, les quals ens van demanar si les podíem ajudar a fer un reportatge audiovisual. Així que després les periodistes van passar grup per grup a gravar-nos el que fèiem un dia habitual de colònies, i diuen que sortirem al seu programa!
Després de fer l’assemblea de grup vam sopar i tot seguit vam començar l’activitat de nit. En aquesta la Montse, agraïda, ens va regalar un joc perquè ens divertíssim durant la nit, el famós joc de taula de l’escala a mida gegant!
Quan ja vam haver acabat vam fer reflexió i vam presentar tres noves parts del cos que l’estrella hauria de tenir per a ser humana; sol ens en falta una.
Demà el blog s’escriurà a la mateixa hora que sempre!
Fins demà pares i mares, demà ens veiem