Romanç Cap.3: El manà i els pergamins màgics
17 de juliol de 2023
Romanç Cap. 5: Els lepretxuacs i el Tumba
20 de juliol de 2023

Romanç Cap. 4: Misteris indesxifrables

Quasi a mitges colònies, el quart dia s’ha anat dibuixant davant infants i monitors amb l’esperança d’aconseguir conèixer el poder del màgic pergamí trobat la nit anterior, el qual té un destí incert encara. Tot i això, continuem gaudint de les diferents proves i reptes que se’ns posen per davant i que esperem, ens puguin portar a resoldre’l. A més, a la colònia ja es respira la bombolla Apassomi, aquella que fa que fins i tot els moments més quotidians com els serveis o l’hora lliure siguin màgics. Som-hi cavallers i cavalleres!

Romanç Cap. 4: Misteris indesxifrables

El quart dia va començar amb una nova visita del nostre apreciat Günther, aquest cop, molt emocionat i agraït per l’ajuda que li vam oferir tot cercant el pergamí que tant anhelava obtenir, tot i això, encara irradia els nervis de la nit anterior, ja que el nostre amic en Cesc Festes, anteriorment conegut com, Paco Fiestas, li ha encomanat avisar-nos del segrest del Mediv. Amb la poca informació que rebem, decidim preguntar als excèntrics habitants d’aquesta màgica vila que en saben del que ha passat: mercaders, bruixes, herbolaris, mestres d’arts medievals… Tots ens poden donar alguna petita informació sobre els successos, i perquè no, aixecar-nos la camisa a estones també. Tot i això, cada grup d’aprenents ha aconseguit un tros de mapa que encara no sabem on ens portarà ni per a que ens servirà.

Després d’una estona de descans i piscina, l’equip de monitors ens ha preparat un joc per enfrontar-nos com antics cavallers de l’època medieval: League of Apassomi, on només un equip pot aconseguir el gran poder feudal després de derrotar als altres.

Amb la caiguda del sol, ens ha visitat en Cesc, confirmant les teories i rumors que hem anat escoltant durant el dia, han segrestat en Mediv, o almenys ell no el troba i està molt preocupat. Així doncs, per ajudar el personatge més alegre de les colònies, decidim endinsar-nos en la foscor del bosc i fer una petita ruta amb l’ajuda del mapa que hem trobat al matí per intentar trobar-lo, o almenys algun rastre que ens doni pistes per seguir la recerca. Arribats al punt final que ens marca el mapa, trobem un personatge ben estrany, amb una llarga cabellera blanca i una fesomia ben esbalaïdora, que recorda a un corb. Es presenta, ben nerviós ja que no esperava la nostra presència en el que anomena el seu territori, és en Panzer Kaiser i la seva actitud llueix d’autèntic culpable del misteri… Sembla que anhela obtenir el pergamí del què tots els personatges d’aquesta història parlen, però nosaltres encara desconeixem on o a què ens pot guiar.

Fins on estaran disposats a arribat els nostres petits aprenents? Seran capaços de resoldre el misteri i anar coneixent totes les cares i facetes dels personatges que ens van visitant? Que les línies d’aquest relat ens portin noves gestes ben aviat.

El cronista